NieuwsBrief 4

Graag informeer ik u in deze Nieuwsbrief over de planning van de werkzaamheden en nodig ik u uit voor de open dag van de ProefWoning.

Uitnodiging ProefWoning

De werkzaamheden in de ProefWoning zijn klaar. Wilt u komen kijken? We nodigen u graag uit voor de open dag! Kom langs op woensdag 28 juni van 16:00 – 19:00uur, Merelstraat 7. We zorgen voor koffie & thee met wat lekkers. Beter in Wonen leidt u graag rond.

Start werkzaamheden per blok

De werkzaamheden starten per blok. In de tabel hieronder kunt u aflezen wanneer de werkzaamheden aan uw blok starten. Let op: dit is een voorlopige planning. Bij slecht weer moeten we bijvoorbeeld schuiven met de werkzaamheden. Natuurlijk houden we u op de hoogte.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe lang duren de werkzaamheden?

Het aantal weken dat we werken aan een blok verschilt. In een blok van 3 woningen duren de werkzaamheden 7 weken. Staat uw woning in een blok van 12 woningen, dan duren de werkzaamheden langer.  Veel werkzaamheden gebeuren aan de buitenkant van uw woning. U hoeft dus niet al die tijd thuis te zijn.

Wat is de volgorde van de werkzaamheden?

Voorbereidingen, plaatsen steigers, vervanging vloerbalken, bodemisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, nieuwe entree, nieuwe kozijnen en glas, sierpleister gevels, mechanische ventilatie, stoepje voortuin en afbouwen van de steigers.

Hoeveel dagen moet ik thuis zijn?

Voor het uitvoeren van een aantal werkzaamheden moeten de werklieden in uw woning zijn. Wij vragen u om op deze momenten thuis te zijn en/of de werklieden toegang te verlenen tot uw woning. Het gaat om in totaal 9 dagen, verdeeld over 3 weken. Uitvoerder Leen de Goede bespreekt vooraf met u op welke dagen de werklieden precies in uw woning moeten zijn.

Maakt u ruimte in uw woning?

Op bladzijde 30 en 31  van uw BewonersMap staat welke ruimtes u vrij moet maken tijdens de werkzaamheden.

Ruimte voor steigers

Er is ruimte nodig voor het plaatsen van steigers. Wij vragen u om 1 meter uit de voor- en achtergevel vrij te maken van spullen. Bijvoorbeeld bloempotten en tuinstoelen.

(Klim)planten tegen de gevel en hoge struiken, worden door de hovenier verwijderd tot 1 meter uit de gevel. Dit gebeurt bij de start van de werkzaamheden aan uw blok.

Wilt u uw beplanting houden of geen risico lopen dat planten beschadigen? Verplaats deze dan zelf voor dat de hovenier langskomt. U kunt uw planten na de werkzaamheden weer terugplaatsen.
Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk met uw tuin om.

Vragen?

Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@beterinwonen.nl of bel naar
06 84 51 20 44.

Met vriendelijke groet,

Floor Hendriks
Beter in Wonen