Nieuwsbrief 7

Aanvullend nieuws bij  NieuwsBrief 7 met betrekking tot de Winterstop en de Bouwplaats
Tijdens de winterstop loopt er periodiek een beveiligingscontroleur in de wijk om afwijkingen vast te stellen.
In principe doet hij 1x per dag een ronde. Tussen 29 december en 2 januari doet hij 2x per dag een ronde.

Het einde is in zicht!
De sneeuw was prachtig, maar door het slechte weer kunnen wij niet alle werkzaamheden afronden. In deze NieuwsBrief 7 leest u meer over de afronding van de werkzaamheden en de Comfort & BespaarBijeenkomst.

Winterstop
Van 22 december tot en met 7 januari is er een winterstop. Er worden dan geen werkzaamheden uitgevoerd. Ook zijn er geen werklieden aanwezig.
Bouwplaats: deze blijft staan en wordt afgesloten met hekken;
Steigers en zeil: enkele steigers blijven staan tijdens de winterstop. Bewoners die de steiger behouden worden hier apart over geïnformeerd. De ladders van de steigers worden weggehaald waardoor klimmen wordt beperkt. Het zeil blijft zitten. Dit type zeil is niet brandbaar maar kan wel smelten. In geval van smelten hoeft u niets te doen. Dit stopt vanzelf.
Bereikbaarheid: wij blijven bereikbaar tijdens kantooruren. Wij zijn gesloten op 1e en 2e kerstdag en op Nieuwjaarsdag.
Technische zaken die niet acuut zijn worden vanaf 8 januari weer opgepakt. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via het calamiteitennummer (alleen in geval van calamiteiten!).

Start werkzaamheden 2018
Vanaf 8 januari starten wij de werkzaamheden weer op. Leen en de werklieden zijn dan ook weer aanwezig.

Comfort & BespaarBijeenkomst
Graag helpen wij u om zo goed mogelijk gebruik te maken van uw nieuwe woning. Hoe kunt u het beste Verwarmen & Ventileren? Wat draagt verder bij aan gezond & veilig wonen?
Op maandag 5 februari 2018 sluiten wij de renovatie graag met u af tijdens de Comfort & BespaarBijeenkomst. U ontvangt informatie over hoe u comfortabel, gezond en veilig kunt wonen. Daarnaast delen wij tips over besparen op de energielasten én u krijgt 2 mooie BespaarProducten. U ontvangt in januari een uitnodiging voor de Comfort & BespaarBijeenkomst.

Fijne feestdagen
Inmiddels hebben alle bewoners een Kerststol & Kerstkaart ontvangen. Namens het hele team van Beter in Wonen wensen wij u fijne feestdagen! Tot ziens in 2018.

Vragen?
Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@beterinwonen.nl of bel naar 06 84 51 20 44.
Lees vorige NieuwsBrieven, extra tips en nieuwtjes na op www.beterinwonenkrimpenaandenijssel.nl

Met vriendelijke groet,
Floor Hendriks
Beter in Wonen