NieuwsBrief 8

Laatste NieuwsBrief Beter in Wonen 
De afgelopen maanden hebben we u op de hoogte gehouden via de NieuwsBrief. Dit is uw laatste NieuwsBrief met daarin informatie over de laatste (oplever)punten en instructies voor de bevestiging van zonwering. Per 1 mei dragen wij alles over aan QuaWonen en kunt u voor vragen en klachten terecht bij QuaWonen. Dank alvast voor de samenwerking!

De laatste (oplever)punten 
De uitvoerder en projectleider hebben een overzicht van de laatste (oplever)punten. Alle bewoners van wie bekend is dat ze (oplever)punten hebben, ontvangen een brief met een bevestiging van deze (oplever)punten plus een verwachting wanneer deze worden opgelost (we zijn soms afhankelijk van levertijden). Het plaatsen van de gasleidingen aan de Burgemeester Aalberslaan is bijna afgerond. Zodra wij hiermee klaar zijn worden de tuintjes weer netjes achtergelaten.

Schimmel badkamer
Wij hebben een inventarisatie gedaan naar de schimmelproblematiek in de badkamers van een aantal woningen. We hebben van 38 huishoudens een reactie ontvangen. Heeft u geen reactie gegeven maar wel last van schimmelvorming in uw badkamer? Geef dit dan per e-mail aan ons door vóór 9 april 2018. 

Tegels tussenmuurtjes
Oorspronkelijk lagen er bij alle woningen tegels op de tussenmuurtjes. In de afgelopen jaren én tijdens de renovatie zijn enkele of alle tegels gesneuveld. Bakker Arkel, de vaste partner van QuaWonen voor dit soort zaken, gaat een inventarisatie doen en komt met een oplossing. QuaWonen stemt dit verder met u af.

Vlaggenstok
Heeft u behoefte aan een vlaggenstokhouder? Geef dit dan per e-mail aan ons door vóór 9 april 2018. 

EPA inspectie door IDEA 
Vanuit de overheid is de EPA-inspecteur (Energie Prestatie Adviseur) verplicht om te controleren of Beter in Wonen het toegezegde energielabel heeft behaald met de uitgevoerde maatregelen. U ontvangt binnenkort een brief van het bedrijf IDEA met het verzoek om een afspraak te maken voor deze inspectie. 

Stuur uw enquête op! 
Op maandag 5 februari heeft u een envelop met daarin de Comfort & BespaarWaaier, DoucheCoach en RadiatorStickerkaart en een enquête ontvangen. Graag ontvangen wij deze enquête van u retour zodat wij van uw feedback kunnen leren. U kunt het formulier gewoon op de post doen. Een envelop of postzegel is niet nodig.

AsbestKaart
Tijdens de werkzaamheden is er op enkele plekken asbest gesaneerd. Op de plaatsen waar wij geen werkzaamheden hoefden uit te voeren is het asbest blijven zitten. Het gaat om hechtgebonden asbest. Als u er niet aanzit is het niet schadelijk voor uw gezondheid. Voor een overzicht van de plaatsen in uw woning waar zich nog (hechtgebonden) asbest bevindt, ontvangt u in april van ons de AsbestKaart. Bewaar deze goed in uw meterkast! Vragen? 
Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@beterinwonen.nl of bel naar 06 84 51 20 44. Lees vorige NieuwsBrieven, extra tips en nieuwtjes na www.beterinwonenkrimpenaandenijssel.nl