NieuwsBrief 3

Graag informeer ik u in deze nieuwsbrief over de akkoordverklaringen, betaalde opties en meer…

De energiemaatregelen gaan door

U heeft van QuaWonen een brief ontvangen dat de minimale 70% akkoord voor het renovatieplan is gehaald. De energiemaatregelen en onderhoudswerkzaamheden gaan wij uitvoeren in alle woningen.

Akkoordverklaringen

Bedankt voor uw snelle reactie en het vertrouwen in het plan. Op 19 april heeft de klankbordgroep de akkoordverklaringen nageteld. Van de nu opgestuurde akkoordverklaringen heeft 83% aangegeven positief te staan ten opzichte van de renovatieplannen.

Merelstraat 7

Merelstraat 7 is tijdens de renovatie de ProefWoning, rustwoning én ons kantoor. Het is de woning waar we de eerste  renovatie uitvoeren.
Zijn er werkzaamheden bij uw woning? Dan mag u in Merelstraat 7 komen rusten. In de woning staat een bank, tv en eettafel voor u klaar. Ook is er wifi.
Merelstraat 7 is ook het kantoor van uitvoerder Leen de Goede en de andere werklieden.

Tekeningen van de architect

Bent u benieuwd hoe uw woning er straks uit komt te zien? Kijk op www.beterinwonenkrimpenaandenijssel.nl voor de tekeningen van de architect.

Planning

Nu wij weten dat de renovatieplannen door gaan, is de vergunning aangevraagd. Als de vergunning akkoord is, kunnen wij een startdatum en planning aan u bekend maken.
Vakantie
Van 24 juli t/m 11 augustus is de bouwvak. Tijdens deze vakantieperiode wordt er niet gewerkt in de wijk.

Betaalde opties

Nieuw: susrooster

Een aantal bewoners geeft aan nu veel last te hebben van geluid van het verkeer. Bijvoorbeeld in de Burgemeester Aalberslaan of Noorderstraat.
Zoals beschreven in de brief ‘veel gestelde vragen’ en de bewonersmap zal de renovatie zorgen voor minder geluid van buiten.
U kunt ook kiezen voor een extra geluidswerend ventilatierooster, een zogenaamde susrooster. Wij kunnen deze voor u plaatsen in het nieuwe kozijn voor een meerprijs.
Wilt u een susrooster? Geef ook aan waar en hoeveel roosters u wilt. Bijvoorbeeld aan de voorkant van uw woon- en slaapkamer. De prijs is €85,- per rooster.

Horren

Er is een mogelijkheid om via Beter in Wonen bijpassende horren te bestellen. Dit kan voor elk draaikiepraam wat geplaatst kan worden. De horren hebben de kleur ral 9001.
De horren kunt u zelf plaatsen en ook tijdelijk er uit halen. De horren zijn €100,- per stuk. Geef aan hoeveel horren u wilt bestellen.
Het is ook mogelijk om na de renovatie zelf horren te kopen bij een bouwmarkt.

Dakkapel, vaste trap, extra dakraam?

Deze werkzaamheden en prijzen kunnen voor elke woning verschillend zijn. Daarom maken we een individuele offerte. Deze is vrijblijvend.

Wilt u een betaalde optie?

Stuur dan voor 1 mei 2017 een e-mail of bel.
Meer informatie

Nog vragen? 

Neem dan gerust contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@beterinwonen.nl of bel naar 06 84 51 20 44.

U kunt zich ook abonneren op de website, u krijgt dan een e-mail zodra ik een nieuw bericht plaats.

Met vriendelijke groet,

Floor Hendriks
Beter in Wonen