maandag 19 december 2016

NieuwsBrief 2

Graag informeren we u in deze NieuwsBrief 2 over de planning, de KlankbordgroepLeden én we wensen u alvast een hele fijne kerst.

Planning
Wat is er gebeurd?
Uw woning is onlangs geïnspecteerd op asbest en  de kwaliteit van de houten vloeren is onderzocht. Deze inspecties zijn belangrijk. Zo krijgen we een goed overzicht van de exacte status van uw woning. Op basis van de laatste resultaten kan Beter in Wonen de plannen afronden en aan de slag met een planning.

De status van uw woning
De resultaten van de inspecties delen we met u tijdens de InformatieBijeenkomsten. We willen u bedanken voor uw medewerking tijdens de inspecties!

Flora en Fauna onderzoek
In NieuwsBrief 1 schreven we over het Flora en Fauna onderzoek. Het resultaat van het onderzoek is dat er mussennesten in uw wijk zijn gevonden. Om de mussen een andere nestplek te bieden, worden er nestkasten opgehangen. Dit is verplicht vanuit de overheid. Na de renovatie worden de nestkasten weer verwijderd.

Hoe nu verder?
De voorbereiding duurt langer dan verwacht. In de komende maand worden de laatste puntjes op de i gezet. Zodra we klaar zijn om de plannen met u te delen hoort u van ons.

InformatieBijeenkomsten
Tijdens de InformatieBijeenkomsten delen we de plannen met u en horen we graag uw mening. U krijgt hier een aparte uitnodiging voor.

ProefWoning
Vanaf maart wordt Merelstraat 7 door Beter in Wonen gebruikt als ProefWoning. Hier kunnen we maatregelen onderzoeken en testen. Na de InformatieBijeenkomsten ontvangt u een uitnodiging om te komen kijken.

KlankbordgroepLeden Welkom!
In NieuwsBrief 1 hebben we een oproep geplaatst om deel te nemen in de KlankbordGroep. Vier bewoners hebben zich opgegeven. Zij zijn de stem van de buurt en geven namens alle bewoners hun reactie op de plannen. Onderstaande bewoners vormen nu samen de Klankbordgroep:

Elly Mostert-Groen
Cees van Duin
Ellen Ligthart
Ellen Kalkman

Welkom!

Meer informatie
Lees het laatste nieuws op de website: www.beterinwonenkrimpenaandenijssel.nl
Heeft u vragen of andere zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via info@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06 – 84 51 20 44.

Met vriendelijke groet,
Floor Hendriks